У Росії на одній із шахт Ахметова стався вибух: є загиблі


У Росії на одній із шахт Ахметова стався вибух: є загиблі

У Ростовській області на шахті “Обухівська” стався вибух, у результаті чого загинув один робітник, ще п’ятеро осіб постраждали. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Росії в Ростовській області.

“16.08.2018 р. о 16:50 (за місцевим часом) від оперативного чергового ВГРЗ надійшла інформація про те, що в м. Звєрєво, вул. Ризька, стався вибух вибухових речовин в шахті “Обухівська”, – йдеться у повідомленні.

Однак у МНС не зазначають, скільки саме людей постраждало та чи є загиблі. За даними ЗМІ, постраждало п’ять осіб, кілька з них у важкому стані. Також загинув один із робітників шахти.

Як повідомили агентству “Інтерфакс” у прес-службі холдингу ДТЕК, який належить українському олігарху Рінату Ахметову, наразі роботи на шахті припинені.

“Підготовчі роботи і видобуток вугілля на шахті “Обухівська” зупинені на час роботи спеціально створеної комісії”, – заявили в ДТЕК.

За попередніми даними, вибухнули шпурові заряди під час підготовки до буропідривних робіт.

Шахта “Обухівська” розташована в місті Звєрєво Ростовської області в Росії всього за 20 кілометрів від українського кордону. Влітку 2012 року її придбав український холдинг олігарха Ахметова ДТЕК.

Джерело: tsn.ua

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...