...

У Нововолинську конвеєр на виробництві розчавив 21-річного чоловіка


У Нововолинську конвеєр на виробництві розчавив 21-річного чоловіка

13 січня, на підприємстві у Нововолинську загинув 21-річний житель Володимира-Волинського. За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 271 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення вимог законодавства про охорону праці. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

Про це пише відділ комунікації ГУ Нацполіції у Волинській області.

Попередньо з’ясовано, що під час роботи 21-річний працівник підприємства потрапив під конвеєрну стрічку. Від отриманих травм чоловік загинув на місці.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини трагедії.

За інформацією Radar.in.ua, трагедія сталася на нововолинському підприємстві “Кроноспан”, а загиблого звали Владислав Кліщук. На “Кроноспані” він пропрацював лише 4 місяці.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами ГУ Нацполіції у Волинській області та Radar.in.ua.

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...