У найближчих номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»


У найближчих номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

– Взаємодія підприємства з пожежно-рятувальною службою
У справі забезпечення пожежної безпеки кожне підприємство має такого потужного та надійного партнера, як місцевий підрозділ ДСНС. Як організувати взаємодію з професіоналами рятувальної справи та спільними зусиллями убезпечити підприємство та його персонал від біди — читайте в статті експерта нашого журналу.

– Проведення експертизи стану виробничих будівель і споруд
Обрушення виробничих і жилих будівель останнім часом набуває в Україні загрозливих масштабів. Матеріал розповідає про порядок проведення експертизи будівлі з метою оцінки її стану та рекомендує заходи, яких необхідно вжити за її результатами.

– Безпечна експлуатація штампувального та пресового обладнання
Роботи на штампах і пресах належать до числа шкідливих і небезпечних для здоров’я. Експерт журналу розповідає про забезпечення робочого місця оператора штампувально-пресувального обладнання необхідними умовами, інструментами та пристосуванням і про безпечні прийоми роботи на пресах і штампах.

– Чи потрібні пожежно-технічні комісії на підприємствах
Стаття містить інформацію про нормативні засади створення та діяльності пожежно-технічних комісій, функції та повноваження цих органів підприємств, подає зразки необхідних документів і порядок їх оформлення.

– Як не провалитися крізь кригу на водоймі та як врятуватися, якщо провалився
Чимало працівників змушені мати справу з крижаним покривом водойм під час роботи або дорогою на роботу та з роботи. Матеріал інформує про небезпеки, які несе пересування замерзлою водоймою, про правила поведінки на льоду та про основні способи рятування людини, яка провалилася під кригу.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань