У Дніпрі прооперували чотирьох робітників, які постраждали на підприємстві Кривого Рогу


У Дніпрі прооперували чотирьох робітників, які постраждали на підприємстві Кривого Рогу

На «АрселорМіттал Кривий Ріг» 25 лютого четверо робітників постраждали під час нещасного випадку. Вони отримали від 40 до 80% опіків поверхні тіла. Після перенесеного лиха всіх їх вже двічі оперували. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на Перший міський.

Як повідомив доктор другої міськлікарні Дніпра, де наразі перебувають постраждалі, зараз проводиться інтенсивна шокова терапія. Відбувається відновлення гемодинаміки, діурезу, а також дихання. Усіх чотирьох потерпілих двічі прооперували. Їм очистили рани і закрили їх.

Також лікар додав, що така операція проводилася повторно і 1 березня. Поки стан робочих залишається критичним, дуже важким і небезпечним, їх життя під загрозою.

Однак є й невеликий плюс – це те, що відновлюється діурез, стабілізується гемодинаміка практично у всіх постраждалих, відновлена ​​функція дихання, не знижується насичення тканин киснем. До того ж, значно зменшився больовий синдром. Стан має тенденцію до стабілізації. Всі четверо перебувають у свідомості.

Наразі працівниками Інгулецького відділення поліції вирішується питання щодо внесення відомостей про цей нещасний випадок до ЄРДР за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 272 КК України –  порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Джерело: Дніпроград

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...