У Дніпрі горіла школа


У Дніпрі горіла школа

Вранці 30 березня в школі №20 міста Дніпра сталася пожежа. На щастя, діти ще не встигли зайти в будівлю. Попередньою причиною вогню називають проблему з проводкою. Про це повідомила Олена Тельнова в групі “Батьки. SOS” Facebook. “Дніпро.. Школа №20…вранці була пожежа, проблема в проводці…півроку тому з батьків збирали по 150 грн на протипожежну безпеку, не рахуючи фонду школи кожен місяць по 50 грн…з кожного учня в школі, так як пожежа почалася рано вранці, діти не встигли зайти в школу, якщо знадобилася евакуація, це було б проблематично…так як центральний вхід завжди закритий. Єдиний вихід із школи – запасний вихід через турнікет з прохідністю в один чоловік. Школярів близько 600…куди звернутися і, як покарати адміністрацію школи?” – запитала Олена в групі.

Скріншот (facebook.com/groups)

Користувачі мережі відреагували коментарями на те, що трапилося. “На фіга турнікети в школі? В екстремальних умовах із-за них не вийдеш нормально, все собі переламати можна в товкучці”, – висловилася Христина Дзюба. “В прокуратуру”, – написав Максим Караванський. “Недбале ставлення”, – прокоментувала Олена Цімерман. 

У свою чергу поліція Дніпра вирішує питання про відкриття кримінального провадження. Про це повідомляється на сторінці Facebook відомства. “За фактом пожежі в школі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Соборним відділенням поліції м.Дніпра вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 270 КК, в рамках якого будуть встановлені причини пожежі та всі обставини події.

Читайте також: Суд повністю зупинив діяльність табору “Вікторія” після пожежі

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами styler.rbc.ua.

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...