У Чернівцях спалахнула пожежа у школі


У Чернівцях спалахнула пожежа у школі

У Чернівцях сталася пожежа в одному з класів на другому поверсі загальноосвітньої школи № 11 на вулиці Південно-Кільцевій.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС області.

«22 грудня о 07:37 надійшло повідомлення від охоронця про пожежу в загальноосвітній школі № 11 на вул. Південно-Кільцевій у місті Чернівці», — йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, палав навчальний клас на другому поверсі, де проводили ремонт, — площа пожежі склала 9 кв. м, а у приміщенні утворилося задимлення.

«У спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору рятувальники увійшли всередину класу та о 07:43 локалізували і о 07:55 ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття, врятувавши від вогню будівлю школи», — додали у відомстві.

Своєю чергою мер Чернівців Олексій Каспрук розповів, що пожежа сталася вночі, вогнем було пошкоджено декілька класів молодшої школи та коридор.

«Рятувальники запевнили, що загрози для дітей наразі немає. Навчальний процес призупинено тільки для учнів постраждалих класів. Сьогодні приступають до ремонтних робіт», — заявив він.

Наразі експерти встановлюють причини займання та завдані пожежею збитки, на щастя, ніхто не постраждав.

За словами місцевих мешканців, навчання у школі зараз триває, але перекритий вхід до крила початкової школи, дітей з неї також відпустили додому.

Нагадаємо, напередодні новорічних свят столичні пожежники демонстративно спалили ялинку, аби наочно показати, чим може обернутися нехтування правилами безпеки у святкові дні. Працівники ДСНС застерігають, що в період Нового року кількість пожеж збільшується удвічі.

Джерело: tsn.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання