У Броварах у школі обвалилися бетонні плити


У Броварах у школі обвалилися бетонні плити

У Броварах (Київська область) у школі обвалилося бетонне перекриття. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області у Facebook.

Як повідомляється, подія сталася вчора, 24 вересня у школі № 7.

“За фактом обвалу бетонного перекриття в Броварській школі проводиться розслідування. Подія сталася в понеділок, 24 вересня, близько 17.00 години у Броварській загальноосвітній школі № 7”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обвал бетонних плит стався на технічному поверсі. На момент обвалу в приміщенні школи перебували діти, разом з тим, ніхто не постраждав. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини, що призвели до обвалу. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці) Кримінального кодексу України.

У Броварах у школі обвалилися бетонні плити

Фото: обвал в школі в Броварах (facebook.com/pol.kyivregion)

Читайте також:  У Тернополі в торговому центрі на школяра впав балон з газом (відео)

Джерело: РБК Україна

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...