...

Троє посадовців, через яких загинули 8 осіб, — під домашнім арештом


Троє посадовців, через яких загинули 8 осіб, — під домашнім арештом

Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської  області.

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель 8 осіб, з яких двоє малолітні.

У вівторок, 13 листопада 2018 року, за клопотанням, погодженим із процесуальним керівником, ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира усім трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Як повідомлялося раніше, посадових осіб комунального підприємства м. Бердичів підозрюють у підробленні службової документації щодо проведення періодичного прочищення димових каналів у багатоквартирному будинку та не забезпеченні додержання вимог законодавства при проведенні робіт з підвищеною небезпекою із газовим обладнанням.

Протиправні дії працівників комунального підприємства, у тому числі порушення технічних вимог та інструкцій охорони праці призвели до загибелі в одній з квартир восьми осіб, серед яких – двоє малолітніх, що сталося у березні цього року у Бердичеві.

Джерело: zt.20minut.ua

Матеріали до теми


Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...