ТОВ «Укоспецмонтаж» позбавлено дозволу на ведення будівельних робіт


Таке рішення прийнято на засіданні ради Теруправління Держгірпромнагляду по Київській області та м. Києву.
Як підкреслив на засіданні ради керівник Теруправління Олег Румежак, право на існування мають лише ті підприємства, на яких створено безпечні умови праці.
За словами першого заступника начальника Теруправління Олега Назаренка, під час чотирьох перевірок ТОВ «Укоспецмонтаж» щодо стану охорони праці та промбезпеки представниками Теруправління та прокуратури виявлено факти систематичного порушення цією будівельною компанією вимог нормативних актів з охорони праці та самовільного відновлення будівельно-монтажних робіт без усунення грубих порушень. Все це свідчить про недотримання підприємством умов дозволу на ведення будівельних робіт.
Начальник державної інспекції в будівництві та ЖКГ Володимир Пархоменко наголосив, що керівництву ТОВ «Укоспецмонтаж» неодноразово надавалася можливість для усунення порушень. Проте вимоги фахівців Теруправління ігнорувалися, підприємством зривалися пломби з опломбованого обладнання та проводилися потенційно небезпечні роботи.
Одностайним голосуванням члени ради позбавили ТОВ «Укоспецмонтаж» дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.

Ольга Касьян, прес-секретар Теруправління Держгірпромнагляду по Київській обл. і м. Києву