...

Топ-5 важливих тем з охорони праці та пожежної безпеки у лютому


Топ-5 важливих тем з охорони праці та пожежної безпеки у лютому

На сторінках лютневого номеру видання «Охорона праці і пожежна безпека» ви зможете ознайомитись зі змінами до Правил пожежної безпеки в Україні та Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Також ви дізнаєтесь про проблеми застосування евакуаційних апаратів, а також про планові та позапланові перевірки інспекторами Держпраці.

У статті «Про права, обов’язки та відповідальність спеціаліста з охорони праці: очікування та реалії» автор розповість про фахові обов’язки, права та відповідальність спеціаліста з охорони праці, а також відповість на запитання – що заважає утримувати рівновагу в діяльності підприємства з ОП?

Уряд затвердив Концепцію та має намір розпочати реформу у сфері управління охороною праці. Протягом 2019–2020 передбачено сформувати нову систему запобігання виробничим ризикам шляхом упровадження ризик-орієнтованого підходу. Чого очікувати? На це питання відповів наш експерт у лютневому випуску видання.

У цьому випуску наші експерти відповіли на такі запитання читачів:

  • Чи можна в Україні використовувати телескопічний навантажувач з робочою платформою?
  • Чи забороняють нормативні акти встановлювати дах над вивідним каналом вентиляційної установки?
  • Чи передбачено держстандартом кнопку «Вимкнено» у верстатах?

У лютневому додатку – Консультанті з охорони праці та пожежної безпеки ви знайдете усе про умови праці та медогляди водіїв, зокрема про:

  • шкідливі фактори та їх вплив на самопочуття і здоров’я водіїв
  • поширені захворювання, обумовлені виробничим процесом
  • види медичних оглядів водіїв
  • ліцензії на право здійснення щозмінних медоглядів
  • контроль за якістю та своєчасним проведенням
  • медичних оглядів водіїв.

Також у додатку ми опублікували для вас повний перелік захворювань і вад, при яких особа не може бути допущена до керування відповідними транспортними засобами.

Дізнавайтесь першими найсвіжіші новини з екології на нашій сторінці в Facebook та каналі в Telegram


width: 450px; height: 50px; line-height: 28px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; -khtml-border-radius: 3px; border-radius: 3px; text-align: center; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 17px; } .btn-vidannya:hover { background:#FFA07A; color:#fff !important; text-decoration: none !important; } .btn-vidannya-1 { color:#2F4F4F; !important; display: block; text-decoration: none !important; background: #f37465; background: -moz-linear-gradient(#FFFFFF, #A9A9A9); background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 100%, from(#FFFFFF), to(#A9A9A9)); filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#FFFFFF', endColorstr='#A9A9A9');

width: 450px; height: 50px; line-height: 28px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; -khtml-border-radius: 3px; border-radius: 3px; text-align: center; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 17px; } .btn-vidannya-1:hover { background:#FFA07A; color:#fff !important; text-decoration: none !important; }

 

Придбати журнал

Придбати електронний журнал

Зміст свіжого номера

Усі видання з охорони праці та пожежної безпеки

Найближчі заходи


Матеріали до теми