Топ-5 важливих питань з охорони праці та пожежної безпеки у січні


Топ-5 важливих питань з охорони праці та пожежної безпеки у січні

На сторінках січневого номеру видання «Охорона праці і пожежна безпека» ви знайдете поради щодо того як правильно обрати саморятівник та як найякісніше провести атестацію робочих місць з прикладами наказів її проведення в будівельній галузі.

Також ви дізнаєтесь про реформування наглядової діяльності ДСНС, а саме: як оцінити своє підприємство за ступенями ризику, коли чекати на перевірки та наскільки збільшаться штрафи.

Про особливі вимоги до персоналу та транспорту, що перевозить небезпечні вантажі, погодження маршруту руху та комплектацію авто ви зможете прочитати у статті «Перевезення небезпечних вантажів».

У цьому випуску наші експерти відповіли на такі запитання читачів:

  • Чи може підприємство самостійно підготувати працівників робітничих професій?
  • Де водій електронавантажувача має проходити щорічну повторну перевірку знань з охорони праці та правил безпечної експлуатації?
  • Яким нормативним документом керуються у визначенні строку служби вогнегасників?
  • Яка послідовність проведення вступного інструктажу з ОП?

У статті «Огляд міжнародних стандартів з управління ризиками» експерти відповіли на питання яким чином визначити ризики, які потребують якнайшвидшого реагування.

У січневому додатку – Консультанті з охорони праці та пожежної безпеки ми розповіли про те, як усунути причини, що призводять до нещасних випадків, професійних захворювань.

Родзинкою січневого номеру видання «Охорона праці і пожежна безпека» став підготовлений для наших читачів перелік матеріалів, які були опубліковані у 2018 році.

Приємного читання!          

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

Матеріали до теми