Тернопільські рятувальники навчалися під керівництвом поляків


Тернопільські рятувальники навчалися під керівництвом поляків

Партнерство та дружні стосунки продовжують тернопільські рятувальники із польськими колегами в Кракові. У рамках співпраці наші спеціалісти пройшли у Польщі спеціальний курс навчання, який тривав 1-5 серпня.

 

Там вони вивчили новітні технології в галузі хімічного ратування, надання домомоги постраждалим у зоні хімічного забрунення, долікарської допомоги, проведення невідкладних заходів з екакуації людей, що опинилися в зоні ураження, інформує прес-спужба управління ДСНС. 

Польські колеги подарували представникам ДСНС три комплекти сучасного захисного спецодягу.

 

Таку слівпрацю з поляками започаткували ще у жовтні минулого року. Тоді на Тернопільщину вперше завітали представники Товариства інжеенерів і техніків при міській Комендатурі Державної Пожежножї Охорони в Кракові, які разом з тернопільськими рятувальниками взяли участь у спільних навчаннях теоретичного та практичного спрямування. Також представники делегації склали плани подальшої спжвпраці в галузі хімічного рятування й проведення аварійно-рятувальних робіт при ДТП.

Джерело: teren.in.ua

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...