СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З ОХОРОНИ ПРАЦІ У ЛЬВОВІ


СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ З ОХОРОНИ ПРАЦІ У ЛЬВОВІ

Нашу команду організаторів Національного туру-марафону «Безпека праці — 2016», редакцію журналу «Охорона праці і пожежна безпека», 8 квітня теплою погодою гостинно зустрів привітний Львів.

На семінар-практикум в межах марафону, який відбувся в стінах актової зали нашого співорганізатора — Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму ім. В. Чорновола Національного університету «Львівська політехніка», завітали понад 200 фахівців з усіх куточків Львівщини та сусідніх регіонів.

На заході були присутні також наші співорганізатори: Головне управління Держпраці у Львівській області, яке представляли заступник начальника Головного управління Держпраці у Львівській області Андрій Ярославович Стецько та Іван Семенович Луцик, начальник Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Львівській області.

Тематичний план, розрахований на 6 годин навчання, був заповнений лекційними заняттями, консультаціями, тренінгом, самостійною роботою слухачів. Крім того, вони мали можливість отримати методичні рекомендації з професійних питань від провідних експертів, обмінятися досвідом, поспілкуватися.

Беручи до уваги те, що базою проведення практичного семінару став один з найкращих Національних університетів України, учасники скористалися чудовою нагодою познайомитися з його діяльністю.

Організатори семінару підготували до розгляду широкий тематичний спектр питань. Для проведення семінару були запрошені досвідчені фахівці-практики, чиї імена добре відомі у професійних колах.

Про основні напрями заходів роботодавця з охорони праці в Україні докладно йшлося у лекції Анатолія Стовбуна, доцента кафедри водогосподарських систем і охорони праці Державного інституту управління та економіки водних ресурсів, члена редколегії журналу «Охорона праці і пожежна безпека».

Секретами досвіду інспекцій для українських фахівців у галузі охорони праці поділився зі слухачами головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області.

Поради щодо проведення безкоштовного аудиту підприємств під час провадження господарської діяльності з високим ступенем ризику отримали від Ігоря Стадника, головного державного інспектора відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Львівській області.

Велику увагу приділили розгляду питань практичного спрямування з надання домедичної допомоги постраждалим від виробничої аварії. Цікавий тренінг провели досвідчені лікарі-методисти Львівської станції швидкої медичної допомоги Ірина Мельник та Ігор Мокрий.

Рівень організації та проведення семінару отримали позитивну оцінку всіх учасників семінару-марафону. Незважаючи на різний стаж роботи за фахом, кожен мав нагоду знайти відповіді на свої запитання, а відтак піднятися на новий щабель у своєму професійному зростанні.

Висловлюємо глибоку вдячність нашим співорганізаторам — колективу Інституту екології, природоохоронної діяльності та туризму ім. В. Чорновола Національного університету «Львівська політехніка» та Головному управлінню Держпраці у Львівській області. Особлива вдячність — Ірині Ярославівні Казимирі, заступнику директора ІЕПТ з виховної та організаційної роботи Національного університету та Начальнику Головного управління Держпраці у Львівській області Ользі Орестівні Вільховій за організаційну підтримку львівського семінару.

Якщо ви хочете підвищити свій рівень кваліфікації, поділитися набутим досвідом з колегами, провідними спеціалістами країни — приєднуйтеся до нас, завітайте на безоплатний семінар-практикум в межах Національного туру-марафону. «Естафета» передається до сонячного міста Одеси. Долучайтеся!

Зареєструватися>>

Ми у Facebook>>