Рятувальники розширили перелік регіонів, де утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки


Рятувальники розширили перелік регіонів, де утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає, що на всій території України переважає надзвичайний або високий рівень пожежної небезпеки. За відсутності опадів збільшилася кількість регіонів, де ризик пожеж зріс, вказують рятувальники.

«22–23 серпня у східних, південних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській, Сумській, Чернігівській, Рівненській та Тернопільської областей утримається надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки, в решті областей України переважатиме високий (4 класу) рівень пожежної небезпеки», – ідеться в повідомленні, поширеному 22 серпня.

«У Київській області 22–26 серпня у східних, північних районах, також в районі Фастова, Миронівки, 22–26 серпня і в районі Борисполя надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки», – додають у ДСНС.

Ще в понеділок, 20 серпня, попередження про надзвичайний рівень пожежної небезпеки не стосувалося «більшості районів західних, Житомирської, Вінницької і Київської областей».

Джерело: Радыо Свобода

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...