Результати розслідування нещасного випадку, який стався внаслідок хуліганського нападу


Результати розслідування нещасного випадку, який стався внаслідок хуліганського нападу

Територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Волинській області завершено спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався 31 жовтня 2014 року з майстром лісу та інженером з охорони та захисту лісу ДП «Камінь-Каширське лісове господарство».

Комісія з’ясувала, що під час рейду у Пнівненському лісництві працівники лісової охорони затримали порушника, який гужовою підводою вивозив лісоматеріали з лісу без відповідних документів. 

Порушник на допомогу покликав спільників, які спочатку погрожували працівникам лісового господарства, потім завдали тілесних ушкоджень

Комісія зі спеціального розслідування з’ясувала, що технічних та організаційних причин настання нещасного випадку немає, причиною травмування є хуліганські дії сторонніх осіб. Комісія визначила груповий нещасний випадок пов’язаний з виробництвом, оскільки постраждалі отримали травми в робочий час виконуючи службові обов’язки.

Слідчим відділенням Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області зареєстровано кримінальне провадження за фактом нанесення працівникам лісової охорони тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків.