Провідника поїзда вдарило струмом: 80% опіків тіла та перелом хребта


Провідника поїзда вдарило струмом: 80% опіків тіла та перелом хребта

Провідник поїзда, якого вдарило струмом у десятки тисяч вольт на одній із залізничних станцій Києва, отримав низку травм та опіки 80% тіла.

Про це ТСН.ua повідомили у прес-службі ПАТ “Укрзалізниця”.

“14.08.2018 о 13:30 на станції Київ-Деміївський провідник пасажирського вагона філії “Пасажирська компанія” ПАТ “Укрзалізниця” 1982 року народження з невідомих причин піднявся на дах вагона, де був уражений електричним струмом контактної мережі та впав із вагона”, – йдеться у повідомленні.

За даними компанії, чоловік отримав електроопіки ІІ-ІІІ ступенів 80% тіла, підшкірну гематому голови, перелом грудного відділу хребта та опіковий шок.

Наразі постраждалий перебуває в “Опіковому центрі” Київської міської клінічної лікарні №2. За словами очевидців, у чоловіка згорів увесь одяг і навіть труси.

Джерело: tsn.ua

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...