...

Пожежа в таборі Вікторія: будівельників підозрюють у розкраданні


Пожежа в таборі Вікторія: будівельників підозрюють у розкраданні

Керівник субпідрядної організації, яка займалася реконструкцією дитячого табору Вікторія, підозрюється в заволодінні 1,7 млн гривень бюджетних коштів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одещини в середу, 31 жовтня.

Встановлено, що на рахунки низки компаній з ознаками фіктивності зараховано понад 1,7 млн гривень за виконання умов угоди в той час, коли будівельно-монтажні та інші роботи ці підприємства не здійснювали. Керівнику фірми вручили клопотання про зміну запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту на утримання під варту.

Крім того, у відомстві нагадали, що сааме цей чиновник підозрюється у привласненні 400 тис. гривень бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.

Читайте також:  Пожежа в таборі «Вікторія»: У суді оголосили обвинувальний акт екс-заступниці міськголови Одеси

Водночас видання “Думская” повідомляє, що мова йде про директора і власника ТОВ Будсоцстандартрозвиток Станіслава Чернишева, якого залучив до будівництва корпусів Вікторії генпідрядник – компанія Південь-Укрбуд.

Нагадаємо, через пожежу в таборі “Вікторія” в Одесі загинуло троє дітей. Трагедія вразила Україну. Були відкриті кримінальне провадження за статтями “порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки” і “службова недбалість”.

Затримано директора “Вікторії” Петроса Саркісяна та виховательку Наталю Янчик, яка за функціональними обов’язками мусила відповідати за пожежну безпеку.

Джерело: ukr.segodnya.ua

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...
Рекомендації щодо безпечного використання індивідуальної газобалонної установки
В умовах військової агресії російської федерації проти нашої країни роботодавці та працівники продовжують свою діяльність на трудовому фронті. З метою ...