Оприлюднено проект постанови «Про затвердження Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском»


Оприлюднено проект постанови «Про затвердження Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском»

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження технічного регламенту обладнання, що працює під тиском» розроблено Державною службою України з питань праці на виконання підпункту 17 пункту 9 Плану заходів щодо реалізації Стратегії розвитку системи технічного регулювання на період до 2020 року, схваленого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2015 року № 844-р, та відповідно до статті 56 Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їхніми державами-членами, з іншої сторони від 27 червня 2014 року. Цей документ забезпечує повну адаптацію Технічного регламенту обладнання, що працює під тиском, до  Директиви 2014/68/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 15 травня 2014 року.

Метою прийняття проекту постанови є запровадження у сфері технічного регулювання стосовно технічного регламенту обладнання, що працює під тиском, який забезпечить формування внутрішнього ринку України відповідно до Угоди про партнерство і співробітництво між Україною та Європейським Союзом.

Реалізація акта не потребує додаткових матеріальних та інших витрат з державного та місцевих бюджетів.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту постанови приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail: dsp@dsp.gov.ua; тел.: (044) 289-40-74.

Проект постанови оприлюднений шляхом розміщення на офіційному сайті Держпраці: www.dsp.gov.ua (розділ «Діяльність» підрозділ «Регуляторна діяльність»).

Проект постанови
Технічний регламент обладнання, що працює під тиском
Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Додаток 5
Пояснювальна записка
Aналіз регуляторного впливу

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека»
за матеріалами Управління Держпраці у Хмельницькій області

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання