...

Оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту засобів індивідуального захисту»


Оприлюднено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту засобів індивідуального захисту»

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Технічного регламенту засобів індивідуального захисту»  розроблено Державною службою України з питань праці на виконання пункту 19 Плану заходів з імплементації розділу IV «Торгівля і питання, пов’язані з торгівлею» Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством з атомної енергії та їхніми державами-членами, з іншої сторони, на 2016-2019 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2016 року № 217-р.

Цей документ відповідно до статті 56 Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом забезпечує імплементацію положень законодавства України щодо технічного регулювання засобів індивідуального захисту до Регламенту (ЄС) № 2016/425 Європейського Парламенту та Ради від 09 березня 2016 року про засоби індивідуального захисту.

Пропозиції та зауваження до проекту постанови приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою: Державна служба України з питань праці: 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14, e-mail: dsp@dsp.gov.ua; тел.: 226-20-83, факс 289-55-24.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному сайті Держпраці 03/01/2018: (www.dsp.gov.ua) (розділ «Діяльність» підрозділ «Регуляторна діяльність»).

Проект постанови Кабінету Міністрів України
Проект технічного регламенту засобів індивідуального захисту
Пояснювальна записка
Аналіз регуляторного впливу

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Управління Держпраці у Хмельницькій області

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання