...

Обрано переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей»


Журі визначило переможців та призерів Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей», ініційованого Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки України за підтримки Кабінету міністрів України.
До участі у Фіналі конкурсу були представлені малюнки 86 авторів, які зайняли перші місця на відбіркових регіональних турах у трьох вікових групах. Особливістю цьогорічного конкурсу стало збільшення вікового цензу його учасників до 18 років.
До складу журі, яке очолив перший заступник голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан, увійшли представники центральних органів виконавчої влади, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, соціальні партнери та представники Держгірпромнагляду.
«Перед нами постає дуже важке й відповідальне завдання, — підкреслив Віктор Шайтан, — тому, що діти дійсно вклали душу в ці твори. Їм вдалося відобразити найсуттєвіші проблеми майже в усіх галузях виробництва та соціальної сфери. Ми переконані, що проведення конкурсів дитячої творчості в соціальних сферах мають довгострокову перспективу, адже активна життєва позиція кожного формується саме в роки дитинства та юності — в роки становлення особистості».

Прес-служба Держгірпромнагляду України