НП на арсеналі під Ічнею: інтенсивність вибухів значно зменшилася


НП на арсеналі під Ічнею: інтенсивність вибухів значно зменшилася

У Чернігівській області на 6 арсеналі Міноборони під Ічнею все ще детонують боєприпаси, але інтенсивність вибухів зменшилась. Про це повідомили в прес-службі ДСНС.

«За Станом на 7:00 12 жовтня інтенсивність вибухів боєприпасів становить до 3 вибухів на годину», — йдеться в повідомленні.

Крім того, піротехніки ДСНС вже очистили від вибухонебезпечних предметів всі автошляхи до населених пунктів в 16-кілометровій зоні навколо арсеналу. Також з початку проведення робіт з ліквідації пожежі авіацією зробила 46 скидів води.

«Ліквідовано 4 пожежі лісового настилу біля с. Августівка і прилеглої території арсеналу на загальній площі 3,1 га», — відзначили в ДСНС.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко прокоментував розслідування причин вибухів під Ічнею і заявив, що це була диверсія. Голова держави також анонсував початок будівництва 15 сучасних сховищ з автоматичними системами охорони.

Джерело: segodnya.ua

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...