...

Негайно сховайте від дітей: як батарейки вбивають


Негайно сховайте від дітей: як батарейки вбивають

Батьки повинні тримати мініатюрні елементи живлення подалі від своїх дітей, так як вони можуть призвести до серйозних травм або навіть до летального результату.

Невеликі круглі батарейки, часто зустрічаються в іграшках і пультах дистанційного управління, можуть викликати хімічні опіки при попаданні в ніс або рот, повідомляє Daily Mail.

Нові побоювання виникли після того, як медичні дослідники вивчили випадок з дитиною, який помер із-за того, що проковтнула батарейку.

Служба розслідувань з питань охорони праці (Healthcare Safety Investigation Branch, HSIB) попередила батьків про те, що вони повинні знати про небезпеку, пов’язану з акумуляторами, а також зберігати та належним чином і утилізувати їх.

Хоча розслідування за фактом смерті дитини триває, слідчі не сумніваються, що проблемка в батарейці.

Експерти попередили, що при зіткненні з вологою поверхнею, наприклад, з внутрішньою частиною рота або горла, носом або вухом, батарейки становлять особливу небезпеку.

Джерело: znaj.ua

Матеріали до теми


Психоемоційне здоров’я: як боротися із професійним вигоранням медичних працівників
Професійне вигорання — це стан психічного та фізичного виснаження, який виникає внаслідок тривалого стресу, перевантаження та невдоволеності на роботі. Це ...
Закон про забезпечення участі цивільних осіб у захисті України не встановлює правомірність незаконного поводження з боєприпасами
Цей закон не звільняє від відповідальності за придбання і зберігання боєприпасів вдома без дозволу, зазначив Верховний Суд. Положення Закону України ...