Не даруйте дітям газові балончики на свята: інцидент у вінницькій школі


Не даруйте дітям газові балончики на свята: інцидент у вінницькій школі

У школі №18 міста Вінниці старшокласниця випробувала балончик з перцевим газом, в результаті чого довелося призупиняти навчання. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заступника директора з виховної роботи школи Ірину Матковську.

“Дівчинка-старшокласниця принесла в школу балончик з перцевим газом і вирішила випробувати його в туалеті на другому поверсі. Каже, що це був подарунок батька на Святого Миколая. Дівчинка не подумала про наслідки, каже, що уроки зривати не хотіла”, – розповіла Матковська.

За її словами, через інцидент дітей, які навчалися на “загазованому” другому поверсі, довелося відпустити додому, а в інших шкільних приміщеннях навчальний процес після провітрювання продовжився.

Також у школу довелося викликати швидку. Одного школяра, у якого виникла алергія, медики забрали до лікарні. Декільком учням медики видали антигістамінні препарати.

На місці інциденту працювали співробітники ювенальної поліції. Правоохоронці спростували інформацію про велику кількість постраждалих, яка почала поширюватися в соціальних мережах.

Джерело: Корреспондент.net

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...