...

Наша мета – отримання всіх дозвільних документів за 10 днів зі смартфону, або компьютера, – Голова BRDO


Наша мета – отримання всіх дозвільних документів за 10 днів зі смартфону, або компьютера, – Голова BRDO

– Наразі модель поведінки українського бізнесу проста: прийдуть – домовимось. Ми вирішили зламати ці стереотипи та розробили державний портал StartBusinessChallenge з розумними, покроковими інструкціями щодо відкриття власної справи, аби бізнес мав легальні відносини з державою в подальшій діяльності. Наша мета – отримання всіх дозвільних документів за 10 днів зі смартфону, або компьютера, – зазначив Олексій Гончарук, – під час обговорення незалежного аналітичного дослідження «Чи ефективні антикорупційні реформи в Україні?», який презентували Лондонський Королівський інститут міжнародних відносин Chatham House разом із Антикорупційною Ініціативою ЄС в Україні (EUACI).

Він також зауважив, що незабаром буде запущено кабінет користувача, який надаватиме вже діючому бізнесу розуміння того, які вимоги висуває держава до ведення того чи іншошо виду бізнесу.

Також, Голова BRDO розповів присутнім про Інспекційний портал, який дає інформацію бізнесу коли і за що його можуть перевірити, а також бачити у відкритому доступі результати бідь-якої перевірки бізнесу.

Читайте також: 

Оприлюднено плани перевірок бізнесу на 2019 рік

Як дізнатися онлайн про свій стаж та офіційну зарплату: інструкція

Оформити ліцензію з протипожежної діяльності відтепер можна онлайн і лише за кілька хвилин

Відтепер кожен може зробити власний індекс борщу, вареника чи олів’є!

Джерело: Офіс ефективного регулювання

Матеріали до теми


Міжнародна співпраця у ринковому нагляді: засоби забезпечення безпеки продукції
Органи ринкового нагляду співпрацюють з відповідними органами інших держав і міжнародними організаціями з питань, пов’язаних із здійсненням ринкового нагляду і ...
Кабмін скасував мораторій на окремі види перевірок під час воєнного стану: який бізнес в зоні ризику
Кабмін 8 березня прийняв Постановою № 261, якою поновив заходи державного нагляду (контролю) і державного ринкового нагляду в умовах воєнного ...