На шахті в Кривому Розі загинув робітник


На шахті в Кривому Розі загинув робітник

У Кривому Розі на шахті «Ювілейна» 8 листопада стався нещасний випадок на виробництві зі смертю робітника. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в гірничорятувальній службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За даними відомства, нещасний випадок стався на горизонті 420 метрів близько 15-ї години.

«Наші фахівці не встигли спуститись, тіло встигли підняти співробітники шахти. Наша медик констатувала смерть. Видимих пошкоджень у нього немає. Причини встановлює слідство. Ми кваліфікуємо цей випадок як надзвичайну ситуацію, пов’язану з нещасним випадком під час виконанням службових обов’язків», – зазначили в гірничорятувальній службі.

На місці працюють рятувальники.

За даними Державної служби України з питань праці, у 2017 році на виробництві у вугільній галузі України сталось 780 нещасних випадків.

Джерело: Радіо Свобода

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...