На Азовсталі загинув робітник, ще один травмувався


На Азовсталі загинув робітник, ще один травмувався

На ЗАТ Металургійний комбінат Азовсталь (Маріуполь, Донецька область), що входить до групи Метінвест, загинув вогнетривник 1979 р.н.. і травмований майстер 1982 р.н.. Про це в четвер, 2 серпня, повідомляє прес-центр Держслужби з питань праці (Держпраці).

“31 липня, 16:00. Після закінчення ремонтних робіт на коксовій батареї 1-БІС (територія коксового цеху ПрАТ МК Азовсталь), під час спуску підйомник перекинувся разом з працівниками, які перебували в ньому, і впав з робочої ділянки коксової батареї. Повідомили 1 серпня 2018 року”, – йдеться в повідомленні.

При цьому в Держпраці уточнили, що надзвичайна подія зі смертельними наслідками сталася з працівниками підрядної організації ТОВ Науково-впроваджувальне підприємство МАК.

Нагадаємо, раніше на меткомбінаті в Кривому Розі загинув електрогазозварник.

Перед цим повідомлялося, що на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча (ММК) 8 червня загинув працівник підрядної організації (четверта людина, що втратила життя на цьому підприємстві за останній рік).

Джерело: ua.korrespondent.net

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...