Мін’юст спростовує пожежу у вінницькій колонії – було задимлення


Мін’юст спростовує пожежу у вінницькій колонії – було задимлення

У неділю, 19 серпня, речник Головного управління Національної поліції Вінницької області Анна Олійник заявила про пожежу на території Вінницької виправної колонії, внаслідок якої з будівлі евакуювали близько 100 осіб.

У вінницькій колонії сталося задимлення, а не пожежа. Нікого не евакуйовували.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак.

“Евакуації не було. Вивели на прогулянковий дворик, хоча жодної небезпеки не було, й завели через 40 хвилин”, – повідомив Маслак.

Він зазначив, що загорання площею 9 квадратних метрів у Вінницькій установі виконання покарань №1 сталося 19 серпня о 16.10.

“Близько 16 год. 55 хв. задимлення було ліквідовано. На момент задимлення в дільниці працюючих засуджених не було. Потерпілих під час локалізації та ліквідації задимлення з числа засуджених, співробітників установи та співробітників ДСНС немає” , – зазначив Маслак.

За його словами, про подію повідомлено прокуратуру Вінницької області, а керівництво установи встановлює розрахунки щодо нанесених збитків.

По факту виникнення задимлення проводиться службова перевірка.

Джерело: Укрінформ

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...