Марафон з охорони праці триває: Дніпропетровськ та Харків


Марафон з охорони праці триває: Дніпропетровськ та Харків

Розпочинаючи національний тур-марафон з питань охорони праці, команда проекту і редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» навіть не здогадувалися, наскільки активними та ініціативними будуть фахівці з усіх куточків України.

Формат першого етапу проекту – навчальні практичні семінари, було обрано не даремно, адже спілкуючись з експертами, що запрошені до виступів, один з одним у залі, фахівці обмінюються дорогоцінним досвідом та вирішують спільно робочі проблеми.

Питань в галузі дуже багато, більшість з них – надзвичайно гострі. Особливо бентежить невизначеність багатьох моментів в законодавстві, затяжні реформи та обмеженість бюджетів.

Місто Дніпропетровськ було не випадково обрано першим у програмі семінарів «Реформування системи охорони праці в Україні» – регіон промисловців, індустріальний, а отже такий, що може бути рушійним у питаннях змін галузі.

Семінар 29 березня, організований журналом «Охорона праці і пожежна безпека» спільно з департаментом соціального захисту Дніпропетровської міської адміністрації, зібрав понад 400 спеціалістів підприємств і організацій.

До виступів було запрошено представників Держпраці, профспілок, експертів-практиків. Питань у спеціалістів було дуже багато, часом розгоралася жвава дискусія.

На учасників семінару чекало багато цікавих сюрпризів від організатора. Так, зокрема, кожен отримав спеціальний робочий блокнот, можливість взяти участь у професійному конкурсі та вікторині з охорони праці, а також отримати смачні подарунки:

Подивитися фото з семінару

Наприкінці семінару учасники домовилися, що марафон повинен стати традиційним щорічним заходом, з максимальною кількістю запитань і відповідей на них.
Участь у семінарах марафону для всіх БЕЗКОШТОВНА!

Наступним містом, що взяв участь у проекті, став Харків, де 30 березня в Палаці праці зібралося для зустрічі з експертами журналу «Охорона праці і пожежна безпека» понад 200 практиків.

Жвава дискусія розгоралася навколо виступу кожного запрошеного експерта – партнерів семінару, експерта управління Держпраці, фонду профспілок у Харкові. Незважаючи на подібність програм для двох перших міст і формат семінару запитання аудиторії виявилися дуже різними.

Надзвичайно цікавим було обговорення питань від читачів журналу, про які розповідав головний редактор – Сергій Пономарьов.

Виступ Є. Денісової, одного з найкращих експертів, представника співорганізатора марафону у м. Харкові, супроводжувався оваціями.

Подивитися фото з семінару>>