Кабмін призначив нового голову Держпраці


Кабмін призначив нового голову Держпраці

Кабінет Міністрів призначив Ігоря Дегнеру головою Державної служби з питань праці на засіданні уряду у вівторок, 3 березня.

«Серед головних завдань Держпраці — детінізація зайнятості та захист працівників. На посаді голови служби Ігор Дегнера посилить роботу із бізнесом з легалізації працівників та підвищення їх захисту, у тому числі у випадку травмування», — сказано в повідомленні з посиланням на заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Юлію Свириденко.

У міністерстві додали, що Дегнера пройшов шлях від провідного спеціаліста до директора департаменту з питань праці та обіймав позицію т.в.о. голови служби із грудня 2019 року.

Нагадаємо: Держпраці розпочала масштабну всеукраїнську кампанію з детінізації зайнятості в будівельній галузі 2 березня, а також Урядом затверджено нові критерії для перевірок з охорони праці.

Джерело: Мінекономіки

Матеріали до теми


Про безпечність нехарчової продукції: основні ознаки
Головною ознакою безпечності нехарчової продукції є наявність маркування знаком відповідності — Знак відповідності технічним регламентам має форму незамкненого з правого ...
Міжнародна співпраця у ринковому нагляді: засоби забезпечення безпеки продукції
Органи ринкового нагляду співпрацюють з відповідними органами інших держав і міжнародними організаціями з питань, пов’язаних із здійсненням ринкового нагляду і ...