І знову загинув працівник, який виконував роботи відповідно до ЦПД, що був укладений «вчора»


І знову загинув працівник, який виконував роботи відповідно до ЦПД, що був укладений «вчора»

6 лютого 2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з громадянином 1964 року народженн, який виконував роботи відповідно до цивільно-правової угоди укладеної з ПП «Арко Інвестмен». Слід зазначити, що угоду з потерпілим було укладено напередодні – 31 січня 2019 року.  

Під час проведення газозварювальних робіт з демонтажу конструкцій циклону, громадянин впав з висоти 8 метрів, що призвело до його смерті.

У Головному управлінні Держпраці у Львівській області створено комісію та  розпочато розслідування цього нещасного випадку. Також перевірять чи мало місце маскування трудових відносин з цієї особою договором цивільного характеру.

До слова, впродовж 2018 року на підприємствах Львіщини загинуло 27 працівників та 4 особи, які виконували роботи на підставі цивільно-правових договорів.

Джерело: прес-центр Управління Держпраці у Львівській області

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...