Гуртожитки покращеного планування для військових-контрактників: реалізація проекту триває


Гуртожитки покращеного планування для військових-контрактників: реалізація проекту триває

На одному з будівельних майданчиків в с. Старичі Яворівського району Львівської області тривають роботи з будівництва нового містечка в рамках реалізації масштабного проекту будівництва 184 гуртожитків поліпшеного типу для військовослужбовців військової служби за контрактом.

Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

 

Протягом зими – на початку весни проводилася підготовча робота, а активна фаза робіт почалася вже в травні. Протягом майже місяця підготовлений фундамент майбутніх гуртожитків, в одній будівлі зводяться стіни, заливається армопояс між першим і другим поверхами, а на наступному тижні будуть встановлюватися плити-перекриття.

 

 

Планується побудувати 8 гуртожитків, кожний із яких розрахований на 125 осіб. У гуртожитках будуть блоки на дві кімнати.

Нагадаємо, проект із будівництва гуртожитків поліпшеного планування для військовослужбовців-контрактників впроваджується в рамках плану реалізації доручення Президента України по будівництву гуртожитків для Збройних Сил України.

Будівництво відбувається в таких містах — Подільськ, Миколаїв, Дачне, Очаків, Броди, Старичі, Мирне, Новоград-Волинський, Конотоп, Гончарівське, Бердичів, Кременчук, Житомир та Десна. Роботи проводяться на 47 майданчиках, а всього проектом передбачено будівництво 184 гуртожитків для того, щоб 23 тисячі військовослужбовців контрактної служби Збройних Сил України мали змогу жити в комфортних умовах.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами Міністерства оборони України та news.enovosty.com.

Матеріали до теми


Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...
Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...