Енергетики вчилися працювати безпечно


Енергетики вчилися працювати безпечно

В навчальному центрі Трипільської ТЕС відбулася презентація засобів індивідуального захисту від Компанії «3М». The 3M Company — американська мультинаціональна корпорація, яка має «правило 15%», що стимулює працівників віддавати 15% свого робочого часу знаходженню та розробці власних ідей. Саме цій концепції вони завдячують найвидатнішим винаходами та інноваціями. В презентації взяли участь — заступник директора з охорони праці Сергій Наточий, працівники відділу охорони праці та відділу матеріально-технічного постачання, електрозварювальники, слюсарі з ремонту та інші, яким безпосередньо доводиться використовувати в своїй роботі засоби індивідуально захисту.

Під час заходу інженер відділу продажу ТОВ «ЗМ Україна» – Максим Шостак презентував та розповів про одноразові та багаторазові респіратори, системи подачі стисненого повітря для захисту від газів, випарів та часток, засоби захисту для органів слуху (навушники та беруші) та органів зору (захисні окуляри, окуляри для помічника зварювальника, закриті захисні окуляри), засоби індивідуального захисту для зварювальників (зварювальні маски, фільтри із автозатемненням, турбоблоки), захисні каски, захисний одяг (комбінезони з захистом від сухих часток, рідких та в’язких масел) вказуючи при цьому наїхні властивості та звертаючи увагу на переваги для здоров’я працівників за умови їх використання в роботі.

Працівники Трипільської ТЕС в ході презентації виявили неабияку зацікавленість в комбінезонах, масках зварювальників, окулярах, які вдягаються зверху на медичні окуляри, окулярах для помічників зварювальника, респіраторах для зварювальників тощо. Під час бесіди працівників відділу охорони праці з представниками компанії «3М» було домовлено про подальшу співпрацю, проведення — тематичних презентацій та навчання для працівників.

Джерело: www.poglyad.tv

Матеріали до теми


Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...
Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...