Дитяча футбольна команда з України потрапила в смертельне ДТП у Білорусі


Дитяча футбольна команда з України потрапила в смертельне ДТП у Білорусі

Смертельна дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з українськими дітьми у Білорусі сталася в результаті зіткнення мікроавтобуса з навантажувачем. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної автомобільної інспекції Білорусі в Брестській області. Повідомляється, що 13 травня близько 07:00 на 54 км автодороги Р-98 Кам’янець-Шерешево-Свіслоч біля села Мартинюки, за попередньою інформацією, водій (громадянин України) мікроавтобуса “Рено Мастер” скоїв попутне зіткнення з навантажувачем “Амкодор”.

“У результаті зіткнення загинула дитина-пасажир (2005 року народження, громадянин України), яка перебувала на передньому пасажирському сидінні”, – йдеться в повідомленні.

Фото: gaibrest.by

Ще шестеро з важкими травмами доставлені до Кам’янецької центральної районної лікарні. “У всіх потерпілих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Одна дитина знаходиться у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів”, – йдеться в повідомленні. Міністр охорони здоров’я Білорусі Валерій Малашко заявив, що для допомоги українським дітям задіяні кращі лікарі. 

Читайте також:  Масове отруєння в Черкаській школі: півсотні дітей у лікарні

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека» за матеріалами www.rbc.ua

Матеріали до теми


Виявлено гранату на воротах будинку: поліція відкрила кримінальне провадження
Жителька села Засулля виявила на воротах свого домогосподарства несподіваний «подарунок» — ритуальний вінок та прикріплену гранату. Жінка повідомила про це ...
На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...