ДСНС вимагає закрити в Києві 21 ТРЦ, 9 лікарень, 3 дитячі навчальні заклади


ДСНС вимагає закрити в Києві 21 ТРЦ, 9 лікарень, 3 дитячі навчальні заклади

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Києві просить адміністративний суд частково призупинити роботу 33 торгово-розважальних центрів, дитячих садків, шкіл і лікарень через порушення правил пожежної безпеки.

Про це йдеться у відповіді Головного управління ДСНС в Києві на запит Українських новин.

“Враховуючи виявлені порушення, а також з урахуванням матеріалів попередніх років, Головним управлінням подано 33 позову до адміністративного суду щодо застосування заходів реагування, передбачених статтею 68 Кодексу цивільного захисту України”, – сказано в ньому.

Зокрема, ДСНС просить суд частково призупинити роботу 21 торгового підприємства, культурного і розважального закладу, 3 медустанов зі стаціонарним лікуванням, 9 шкіл і дитсадків.

В інформації на сайті Головного управління Держнс в Києві, серед ТРЦ, щодо яких подано позов, вказані універмаг “Україна”, ТРЦ “Sky Mall” та “New Way”.

Станом на 2 серпня рішення за позовами судами не прийняті.

Джерело: Українські новини

Матеріали до теми


Про безпечність нехарчової продукції: основні ознаки
Головною ознакою безпечності нехарчової продукції є наявність маркування знаком відповідності — Знак відповідності технічним регламентам має форму незамкненого з правого ...
Міжнародна співпраця у ринковому нагляді: засоби забезпечення безпеки продукції
Органи ринкового нагляду співпрацюють з відповідними органами інших держав і міжнародними організаціями з питань, пов’язаних із здійсненням ринкового нагляду і ...