...

До чого може призвести самовільне встановлення газового обладнання – вибух на ринку у Рівному (відео)


До чого може призвести самовільне встановлення газового обладнання – вибух на ринку у Рівному (відео)

29 січня у Рівному через вибух газоповітряної суміші в кіоску на ринку “Дикого” двоє людей потрапили у лікарню з опіками. За попередніми висновками, вибух трапився через розгерметизацію газової труби, що йшла від балона до верстата по запіканню шаурми.

Керівник поліції Рівного Василь Зелінський на місці заявив, що тепер планують провести загальну перевірку ринку.

– Це будуть спільні перевірки. Будемо залучати працівників ДСНС та інших служб. Ті, хто використовує це торгове місце, вони саме будуть нести відповідальність за наслідкми проведеної перевірки, – коментував правоохоронець.
До чого може призвести самовільне встановлення газового обладнання – дивіться в сюжеті UA: Рівне. Новини

Чим небезпечне самовільно встановлене газове обладнання? Хто контролює такі заклади громадського харчування? Хто видає їм дозволи на встановлення газового обладнання? Які вимоги до таких закладів?

Про це у студії програми “Тема дня” розповідають заступник начальника відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду Управління Держпраці у Рівненській області Віталій Корчук та заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Рівненського міськрайонного управління Головного управління ДСНС України у Рівненській області Дмитро Мельник.

Джерело: прес-центр Управління Держпраці у Рівненській області

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...