Держпраці оприлюднено проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Правил охорони праці в архівних установах»


Держпраці оприлюднено проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Правил охорони праці в архівних установах»

Проект наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження Правил охорони праці в архівних установах» розроблено Державною службою України з питань праці відповідно до статті 43 Конституції України та Закону України «Про охорону праці», оскільки   чинні на сьогодні Правила охорони праці в архівних установах, затверджені наказом Держнаглядохоронпраці України 01.02.2005 № 22 та зареєстровані в Міністерстві юстиції України 17 лютого 2005 року за № 245/10525 (НПАОП 0.00-1.38-05), потребують перегляду та доопрацювання з метою приведення їх у відповідність до вимог чинного законодавства України.

Пропозиції та зауваження до зазначеного проекту наказу приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення за адресою:

Державна служба України з питань праці, 01601, м. Київ, вул. Десятинна, 14; e-mail:dsp@dsp.gov.ua; факс/тел.: (044) 481-34-11.

Проект наказу оприлюднений шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Держпраці: www. dsp.gov.ua (розділ «Діяльність» → підрозділ «Регуляторна діяльність»).

Джерело: vn.dsp.gov.ua

Завжди актуальні матеріали в журналі
«Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати видання