Читайте в наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»


Читайте в наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

– Навчання з електробезпеки на підприємстві
Робота в діючих електроустановках належить до найбільш небезпечних. В статті подається порядок навчання персоналу підприємства з електробезпеки та присвоєння груп допуску.

– Охорона праці при роботі з агрохімікатами
Хімізація агровиробництва нині сягнула межі, небезпечної для працівників
Як вберегтися від шкідливих наслідків при роботі з міндобривами, засобами захисту рослин, кормовими добавками та ветеринарними препаратами?
В статті подано матеріал з цієї теми, необхідний для роботи в агрокомплексі.

– Атестація робочих місць від А до Я
З необхідністю проведення на підприємстві атестації робочих місць за умовами праці рано чи пізно зустрічається майже кожен спеціаліст з охорони праці. Автор статті аналізує нещодавні зміни в нормативній базі проведення атестації робочих місць.

– Як зберегти життя та здоров’я при роботі з газовими балонами
Балони з різними газами широко використовуються на виробництві та в сфері громадського харчування. Проте за недотримання правил експлуатації та зберігання балон може вибухнути, як снаряд великого калібру. Як поводитись з газовими балонами, щоб вберегти себе та оточуючих від вибуху та пожежі? Читайте та дійте!

Гендерні обмеження в охороні праці: «за» та «проти»
За прикладом ряду країн, в Україні готуються скасувати встановлені чинними нормативними документами гендерні обмеження в охороні праці – щодо граничної маси вантажів, які працівник може піднімати протягом робочої зміни залежно від його статі, щодо заборони для жінок працювати в ряді виробничих сфер з важкими та шкідливими умовами праці тощо. Матеріал містить думки експертів журналу «за» та «проти» такого рішення.

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань