...

Читайте у наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»


Читайте у наступних номерах журналу «Охорона праці і пожежна безпека»

– Відкрив люк. Спустився. Задихнувся
Правила безпеки праці при роботі в замкнених об’ємах, як то кажуть, писані кров’ю — проте їх порушують ледь не на кожному кроці. Які порожнини (колодязі, баки, трюми, тунелі, підвали) небезпечні для працівників? Що вбиває людей в таких об’ємах? Як виявити фактор небезпеки та захиститись від нього? Без якого обладнання не можна працювати в таких робочих зонах? Шукайте відповіді в наших публікаціях!

Настанови біля трапу літака
Яким має бути інструктаж з охорони праці для відрядженого? Скільки має бути таких інструктажів? Хто має їх проводити? Як інструктувати працівника при періодичних поїздках? Як проводити інструктаж перед закордонним відрядженням? Експерт журналу відповідає на ці запитання у своїй статті.

– Як швидко й без втрат евакуювати персонал з підприємства?
У надзвичайній ситуації успіх рятування персоналу підприємства інколи вирішують лічені хвилини. Стаття розкриває принципи організації та управління евакуацією, вимоги до стану шляхів евакуації, засоби запобігання та боротьби з панікою, а також організації тренувань персоналу з дій у надзвичайній ситуації. Читайте, щоб знати та не розгубитися в потрібний момент!

– Комп’ютерні технології в навчанні з охорони праці? Це реально!
Сьогодні керівник, який дбає про гудвіл свого підприємства, вже не буде гуртом закуповувати в учбовому центрі «корочки» посвідчень про проходження навчання з питань охорони праці для себе та інших керівників, які цього навчання не проходили. Але як поєднати навчання та зайнятість керівника справами виробництва? На допомогу приходять сучасні інформаційні технології. Директор відомого учбового центру презентує технологію та програму заочного навчання з питань охорони праці. Читайте та долучайтесь!

Придбати журнал із додатком
Придбати електронний журнал «Охорона праці і пожежна безпека»
Придбати вигідний комплект видань