Чим небезпечна постійна робота на вулиці


Чим небезпечна постійна робота на вулиці

Вчені з’ясували, що люди, які постійно працюють на вулиці, значно частіше страждають від раку, ніж ті, хто працюють в приміщенні.

Австралійські вчені провели низку досліджень, під час яких вивчили статистику онкологічних захворювань серед своїх співгромадян. Результати показали, що люди, які через свою роботу змушені були постійно перебувати на вулиці, страждали від онкологічних захворювань значно частіше, ніж інші. До групи ризику потрапили також ті, хто постійно не висипається.

На думку фахівців, відсутність сну призводить до порушень роботи нервової системи, що, в свою чергу, знижує активність роботи імунної системи. У той самий час постійна робота на вулиці часто пов’язана з довгим перебуванням на сонці, що збільшує ризик розвитку раку (переважно шкірних покривів). Таким чином, організм піддається посиленому впливу УФ-променів, з якими ослаблений імунітет не в змозі впоратися.

Варто відзначити, що експерти навіть назвали професії, які частіше за інших схильні до ризику розвитку раку, – будівельники, водії, фермери і продавці на ринку.

Джерело: www.vladtime.ru