Четверо рятувальників постраждали під час гасіння пожежі на СТО в Одеській області


Четверо рятувальників постраждали під час гасіння пожежі на СТО в Одеській області

03 вересня о 20:57 до служби порятунку «101” надійшло повідомлення про те, що на вул. Дальницька сталось загорання у складському приміщенні станції технічного обслуговування. До місця виклику були негайно спрямовані пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику.

По прибуттю на місце пожежі перших підрозділів о 21:03 було встановлено загорання мастильних матеріалів та невідомих речовин у складі на першому та другому поверхах. Постійно виникали вибухи невідомого походження. Внаслідок інтенсивного горіння о 21:19 сталось обрушення даху і пожежа розповсюдилась на площу 150 кв. м. Під час падіння елементів конструкцій даху і гасіння пожежі 4 вогнеборці отримали травми та бригадою швидкої медичної допомоги з різного ступеня ушкодженнями доставлені до лікувальних закладів. Рятувальники о 21:50 пожежу локалізували на площі 200 кв.м. та о 22:24 ліквідували.

По місцю виклику були залучені допоміжні служби, аварійні бригади, національна поліція, служба медицини катастроф. Від ДСНС залучалось 62 чоловіка особового складу та 14 одиниць основної та спеціальної техніки. Причина пожежі встановлюється.

Джерело: прес-слежба Головного управління ДСНС в Одеській області.

Матеріали до теми


Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...
Уникаємо електропожеж: про ефективність спеціальних вогнегасників для електроустаткування
Технології стають необхідним елементом нашого повсякденного життя, важливою стає розмова про безпеку, особливо коли йдеться про ризик електропожеж. З кожним ...