Будівля торгового центру розплавила автомобіль: небезпечні сонячні зайчики


Будівля торгового центру розплавила автомобіль: небезпечні сонячні зайчики

За годину перебування власника в магазинах торгового центру в його автомобілі розплавився пластик в обробці кузова і почав димить салон.

Вітрини торгового центру в Ростові на Дону виявилися ідеальною лінзою, яка відобразила міць променів сонячного світла, коли автомобіль опинився в зоні їх зосередження. Нічого не підозрюючи, власник залишив свій Lexus RX на звичайній парковці під магазином. Але коли він повернувся, то не повірив своїм очам.

За словами господаря Lexus, по гучномовному зв’язку його попросили підійти до машини. Він не відразу зрозумів що відбувається: машина не горіла, а диміла і танула під впливом сонячних променів. Розплавилася пластикова обробка на дверях і вікнах автомобіля, а також кермо і підрульові перемикачі.

Фото: Россия 24

Як передає телеканал “Росія 24”, на станції техобслуговування підрахували розмір шкоди, що заподіяло сонечко, яке відбивається у вітринах магазинів, і виявилося, що відновлення потребує близько 24 тисяч доларів.

Фото: Россия 24

Власник машини планує судитися з торговим центром, оскільки, на його думку, з їх вини його машина постраждала. Адміністрація ТЦ відмовляється давати які-небудь коментарі.

Джерело: tsn.ua

Матеріали до теми


Пожежна безпека та Бетонні споруди: коли набувають чинності національні стандарти, гармонізовані з європейськими та міжнародними
Повідомляємо, що 01 лютого 2025 року набувають чинності національні стандарти, гармонізовані з європейськими та міжнародними стандартами, методом перекладу Пожежна безпека ...
Колектив Держпраці у Сумській області пройшов навчання щодо правил пожежної та мінної безпеки
Управління інспекційної діяльності у Сумській області Північно-Східного міжрегіонального управління Держпраці з метою проведення навчання з питань пожежної та мінної безпеки ...