Бригада робітників ТзОВ «Онур» потрапила в ДТП: є жертви


Бригада робітників ТзОВ «Онур» потрапила в ДТП: є жертви

ДТП сталася близько 9:10 на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Луб’яна Миколаївського району. Внаслідок зіткнення автопоїзда DAF та мікроавтобуса ГАЗель загинула одна особа, ще шестеро – травмувалися.

«Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автопоїзд DAF та мікроавтобус ГАЗель, які рухались у попутному напрямку. Від удару мікроавтобус з’їхав у кювет. Внаслідок зіткнення одна особа загинула, ще шестеро отримали тілесні ушкодження», – повідомили у відділі комунікації Головоного управління Нацполіції Львівщини.

Мікроавтобус ГАЗель належить ТзОВ «Онур».

Як повідомив ZAXID.NET начальник служби охорони праці та безпеки руху ТзОВ «Онур» Борис Вільгуцький, внаслідок ДТП загинув працівник підприємства – 55-річний електрозварювальник.

«Загинув електрозварвальник, мешканець с. Топорів Буського району, 63 року народження. Решта працівників, які перебували в автомобілі, травмовані. Це бригада, яка займалася ремонтом мостів. За попередньою інформацією наш автомобіль зупинився на пішохідному переході, пропускаючи пішохода. В автомобіль ззаду в’їхав DAF, збив його з траси», – розповів Борис Вільгуцький.

На місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини події та особи учасників ДТП. Медики встановлюють потерпілим діагнози. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото та відео: varta1.com.ua

Джерело: zaxid.net

Матеріали до теми


На Херсонщині двоє чоловіків підірвалися на російській міні, один із них загинув
На Херсонщині двоє місцевих мешканців підірвалися на міні. Один із них загинув, іншого госпіталізували. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура. ...
Вибухонебезпечні предмети: на Харківщині машина для розмінування підірвалась на міні
У Харківській області під час робіт з розмінування території підірвалась спецтехніка. Постраждалих внаслідок інциденту немає, повідомляє ДСНС. Подія сталася в ...