...

«Безпека з посмішкою»: перший Європейський мультфільм з охорони праці


«Безпека з посмішкою»: перший Європейський мультфільм з охорони праці

Пропонуємо вам переглянути мультфільм про Напо та його друзів.

Прем’єра першого мультиплікаційного фільму з охорони праці «Best Sign Story» відбулася на європейському кінофестивалі 1998 року у Единбурзі.

Фільм о Напо — це оригінальна ідея невеличкої групи спеціалістів з охорони праці (Великобританії, Германії, Італії, Франції, Швеції, Австрії).

«Безпека з посмішкою» — саме це являється внеском проекту Напо щодо підвищення безпеки робочих місць.

Цей мультфільм підходить для працівників всіх галузей та рівнів, а особливо для тих, хто навчається або почав працювати.

Мета фільму — підвищити рівень знання основних ризиків, примусити аудиторію замислитися про нещасні випадки та обговорити можливі запобіжні заходи їх недопущення.

З героями серії трапляються нещасні випадки, які стали слідством типових індивідуальних або колективних ризиків на підприємстві.

Бажаємо всім приємного перегляду, чудового настрою, гарного та продуктивного робочого тижня!

Джерело: Управління Держпраці

Матеріали до теми


Про безпеку праці під час експлуатації посудин під тиском
Правила поширюються на суб’єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правових форм, що займаються монтажем, демонтажем, експлуатацією, модифікацією, перевіркою технічного ...
У Житомирі провели роз’яснювальну роботу щодо безпечної експлуатації дитячих атракціонів
Інспектор Центрально-Західного міжрегіонального управління Держпраці провів інформаційно-роз’яснювальний захід з метою запобігання нещасним випадкам під час експлуатації дитячих атракціонів (об’єктів підвищеної ...