Анонсуємо серпневий номер журналу “Охорона праці і пожежна безпека”


Анонсуємо серпневий номер журналу “Охорона праці і пожежна безпека”

Головний редактор журналу «Охорона праці і пожежна безпека» Сергій Филенко розповів нам, про що читатимемо в серпні:

У восьмому номері журналу «Охорона праці і пожежна безпека» ми розповімо про те, як забезпечити проведення медичних оглядів працівників. Дамо поради про те, як убезпечити офіс від вогню та з’ясуємо, які вимоги висуваються до первинних засобів пожежогасіння на підприємстві, та пояснимо, на кого покладено відповідальність із планування, організації та проведення заходів щодо евакуації працівників об’єкта.

Окрім того, детально ознайомимо вас з вимогами з охорони праці водія.
На фото  подивимося до чого призводить «загравання» уряду з роботодавцями. Проаналізуємо три рушійних колеса ризик-менеджменту. Та поговоримо про роботи на висоті.

У постійній рубриці «Запитання до експерта» ви отримаєте відповіді на запитання: чи можна на підприємстві розміщувати оголошення із зазначенням штрафу та чи дозволяється об’єднувати комісію з охорони праці з комісією по триступеневому контролю.

Ми щиро вдячні вам за те, що читаєте наш журнал, за ваші схвальні відгуки, запитання та допомогу в пошуку актуальних тем. Ми завжди раді допомогти вам у вашій роботі.

Джерело: редакція журналу «Охорона праці і пожежна безпека».


width: 450px; height: 50px; line-height: 28px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; -khtml-border-radius: 3px; border-radius: 3px; text-align: center; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 17px; } .btn-vidannya:hover { background:#FFA07A; color:#fff !important; text-decoration: none !important; } .btn-vidannya-1 { color:#2F4F4F; !important; display: block; text-decoration: none !important; background: #f37465; background: -moz-linear-gradient(#FFFFFF, #A9A9A9); background: -webkit-gradient(linear, 0 0, 0 100%, from(#FFFFFF), to(#A9A9A9)); filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient(startColorstr='#FFFFFF', endColorstr='#A9A9A9');

width: 450px; height: 50px; line-height: 28px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; -khtml-border-radius: 3px; border-radius: 3px; text-align: center; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 17px; } .btn-vidannya-1:hover { background:#FFA07A; color:#fff !important; text-decoration: none !important; }

 

Придбати журнал

Придбати електронний журнал

Зміст свіжого номера

Усі видання з охорони праці та пожежної безпеки

Найближчі заходи


Матеріали до теми