92-га механізована бригада перейшла на нову систему харчування


92-га механізована бригада перейшла на нову систему харчування

92-га окрема механізована бригада перейшла на нову систему харчування за каталогом, який включає в себе майже 400 найменувань продуктів. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку 92-гої окремої механізованої бригади.

Як зазначається, новий каталог містить такі нові продукти харчування як соки, гриби, кисломолочні продукти, кондитерські вироби, на 40 % збільшилась норма м’ясної групи.

“Ця система дозволяє створити більш гнучкий механізм замовлення продуктів та використовувати каталог продуктів не за нормами, а за ціною та калорійністю, унеможливлює використання продуктів-замінників для здешевлення вартості добового раціону, забезпечує впровадження електронного обліку руху продовольства та складання набору продуктів”, – йдеться у повідомленні.

92-га механізована бригада перейшла на нову систему харчування

Джерело: РБК-Україна

Матеріали до теми


Про реалізацію прав працівників на безпечні умови праці
Систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх ...
Щодо безпеки праці на підприємстві з постачання теплової енергії
Фахівцями Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками теплопостачального підприємства після закінчення опалювального ...